Menu


Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Download nu onze open dag app!

Komende zaterdag 18 januari is onze Open Dag. Om je voor te bereiden op onze Open Dag kun je de open dag app downloaden in de App-store. Tot zaterdag?!

OPEN DAG 18 JANUARI

DE BESTE WENSEN

Medewerkers van 't Joris wensen iedereen een mooi, gezond en succesvol 2020!We hopen dat iedereen genoten heeft van een fijne vakantie en gezellige feestdagen.De lessen voor de leerlingen begi ...

Zeer interessante reanimatie les

Afgelopen week hebben 35 leerlingen van de BSM groep havo 4 en vwo 4 een reanimatietraining gehad van Taskforce QRS Maastricht.

Buddy Tegenbosch in de Mediatheek

Gisteren heeft de schrijver Buddy Tegenbosch een bezoek gebracht aan de 2e klassen havo en vwo.

Zittenblijven of overgaan?

Janneke Sleenhof, docent Nederlands, is promovendus en doet onderzoek naar het effect van overgangsvergaderingen op zitten blijven. Kijk verder voor het volledige artikel.

Brains on Stage

Maandag 18 november vond de voorstelling Brains on Stage plaats in het Parktheater. Deze voorstelling, georganiseerd door de Brainportscholen, stond in het teken van wetenschap en beeldvorming.

Gezonde schoolkantine

Afgelopen week heeft het Voedingscentrum de kantine van 't Joris de gouden Schoolkantine Schaal 2019 - 2020 toegekend. Hiermee laten zij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht.

Bedrijvenavond donderdag 14 november

Op donderdag 14 november hebben we een bedrijvenavond georganiseerd voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen.Wij willen alle deelnemende bedrijven en mensen bedanken voor hun inzet.

Gala Sint-Joriscollege

Het gala voor eindexamenleerlingen vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 mei 2020.

Informatieavonden groep 7 en 8

Heb je je al aangemeld voor de informatieavonden op 11 en 12 november 2019? Aanmelden kan door het formulier onder 'groep8/belangrijke dagen' in te vullen. Tot dan?

Kom eens kijken op 't Joris

De zoektocht naar een goede, leuke middelbare school is voor sommige echt begonnen. Kom eens kijken bij ons!

Over H*rfstv*k*nt**

Als we om ons heen kijken zijn er gigantisch veel mensen die super toffe en inspirerende dingen doen. Wil jij dit ook?

Borrel met internationale noot

In het kader van het Erasmus+ project, Erasmus+ME (Manifold Europe), organiseert het Sint-Joriscollege in samenwerking met Brainport Development een extra borrel met Internationale Noot.

De nieuwe skyline van Eindhoven?

Docent Wouter van den Berg is in samenwerking met architectenbureau Diederendirrix, gestart met een traject voor het profielwerkstuk. Doel is de nieuwe skyline van Eindhoven ontwerpen. 32 leerling ...
Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   
TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl