Menu


Leerjaar 2

Welkom allemaal in het 2e jaar van de sportklas

Of, je vond de sportklas in het 1e jaar zo ontzettend leuk dat je door bent gegaan met de sportklas. Of, je hebt gezien wat de sportklasleerlingen afgelopen schooljaar allemaal voor super leuke sportieve activiteiten hebben gedaan en daar wil je dit schooljaar niks van missen en daarom heb je je als nieuwe sportklasleerling ingeschreven. Super leuk dat je voor de sportklas hebt gekozen…..

In het 2e jaar van de sportklas ga je natuurlijk ook weer kennismaken met super gave sporten. Denk hierbij aan snowboarden, BMX-en, cricket, waterskiën en wakeboarden, golfen, rolstoelbasketbal en nog veel meer. Dit schooljaar gaan de 2e jaars sportklasleerlingen ook kennismaken met, misschien wel, de spellen van de toekomst. Deze worden op dit moment ontwikkeld, en wij mogen ze uit proberen….hoe vet is dat!!

 

Als 2e jaars sportklasleerling heb je daarnaast de mogelijkheid om ballenjongen of ballenmeisje bij de belofte van PSV of bij de dames van PSV te worden. Helemaal leuk als je een voetballiefhebber bent!!

 

Als (sportklas)leerling van het Sint-Joriscollege kun je, als je inlogt op de site, hieronder de informatie nalezen over de actuele sportklasactiviteiten.

TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl