Menu


Aanmelden informatierondes 

We hebben helaas moeten besluiten om de informatieavonden in november 2020 NIET door te laten gaan.

Omdat we ervan uit gaan dat de Open Dag in januari 2021 eveneens niet door kan gaan op de manier zoals wij gewend zijn, hebben we gekozen voor het volgende: 

We gaan de opzet van de informatieavonden door laten gaan op vrijdagmiddag 15 januari 2021 en zaterdagochtend 16 januari 2021

We blijven namelijk, ondanks alle beperkingen in verband met corona,  van mening dat het prettig is om ouder(s)/verzorger(s) op onze school te laten komen om kennis te maken.
We hebben, om de veiligheid te waarborgen en de drukte te beperken, besloten om op deze momenten uitsluitend een programma voor ouder(s)/verzorger(s) voor leerlingen van groep 8 aan te bieden.

Voor de leerlingen van groep 8 zal er op 9 december 2020 en op 13 januari 2021 een programma zijn. Zodat ook zij kennis kunnen maken met onze school.

Informatierondes januari 2021
Het reserveringssysteem voor de dagen in januari 2021 komt zo snel mogelijk online.

Als eerste zal de vraag gesteld worden voor welk onderdeel u zich aan wilt melden. U kunt één keuze maken uit de volgende onderdelen:

1. Algemene informatie; U krijgt een algemene voorlichting over ons onderwijs, de inrichting van de brugklassen, de toelatingseisen en het aannamebeleid en de algemene gang van zaken op ’t Joris
2. Algemene informatie en de Sportklas; naast de algemene informatie ontvangt u van een van de sportklascoördinatoren meer informatie over de Sportklas. De Sportklas is bedoeld voor leerlingen die het leuk vinden om extra te sporten en die kennis willen maken met meerdere sporten.
3. Algemene informatie en de KunstKlas; naast de algemene informatie zal de coördinator van de KunstKlas u meer vertellen over de inhoud van dit programma, de samenwerking met CKE en de toelatingseisen.
4. Algemene informatie en Wetenschapsoriëntatie (WON); naast de algemene informatie krijgt u informatie over het programma dat dit jaar is gestart in de havo/vwo- en vwo-brugklassen.
5. Algemene informatie en Technologie & Design; naast de algemene informatie ontvangt u meer informatie over het vak Technologie & Design dat in de bovenbouw van de mavo gekozen kan worden.

Vervolgens voert u de overige gegevens in. Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail. Deze bevestigingsmail is tevens uw 'toegangsbewijs' voor de gekozen avond. Zonder vertoon van deze bevestigingsmail kunnen wij u helaas niet toelaten.

Wij verzoeken u slechts met 1 ouder/verzorger aanwezig te zijn. Uiteraard hadden wij veel liever gewoon onze deuren opengezet, maar dat is dit jaar helaas niet mogelijk.

Mochten we door onverwachte omstandigheden in verband met de corona pandemie moeten besluiten om het programma te annuleren of te wijzigen, dan brengen we u via de mail en de website op de hoogte.
 


TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl