Menu


UPDATE 27 mei 2020

Voor meer informatie over hoe om te gaan met de gevolgen van het coronavirus verwijzen we u naar de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Update 27 mei 2020: zoals eerder aangegeven is er een toetsperiode voor de voorexamen klassen. In de brief treft u meer informatie aan voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen.

 Update 22 mei 2020: afgelopen week heeft het kabinet bekend gemaakt dat het contact-onderwijs vanaf 2 juni 2020 weer opgepakt mag worden. In de bijlage de brieven voor ouders(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 1, 2, H3, V3 en V4.
Voor de leerlingen in klas M3, H4 en V5 is een aparte brief opgesteld voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen.
Loop/fiets-routes
Bevorderingsbeleid 2019-2020

Update 27 april 2020: het online onderwijs gaat na de meivakantie gewoon door. In de bijlage de brieven voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen.

Update 16 april 2020: wat gaat er na de meivakantie gebeuren is nog onduidelijk. Na 21 april hopren we hier meer duidelijkheid over te kunnen geven. In de bijlage treft u de brieven aan voor leerlingen en ouders(s)/verzorger(s).
LET OP VOOR DE EXAMEN-LEERLINGEN IS EEN APART NIEUWSITEM

 Update 2 april 2020: dinsdag 31 maart 2020 heeft u gehoord dat de termijn van sluiting is verlengd tot in ieder geval 28 april 2020.
In de bijlagen treft u de brieven aan voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen welke ook per email zijn verzonden.

 Update 26 maart 2020: In de bijlage de email die is verstuurd namens Scholengroep Het Plein.

Update 16 maart 2020: In de bijlage de email die is verstuurd naar ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen met practische informatie over het onderwijs en de stappen die wij aan het nemen zijn.

Update 15 maart 2020: Vandaag is besloten om in navolging van de universiteiten en hogescholen, ook de overige scholen te sluiten. 
In de bijlage de brief die zojuist is verzonden.

Update 11 maart 2020: Het RIVM heeft de richtlijnen in verband met het Corona-virus aangescherpt. Inmiddels zijn alle ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers van de nieuwe richtlijnen op de hoogte gebracht per email.

In de bijlage de verzonden brief.

Update 8 maart 2020: Het RIVM heeft de richtlijnen in verband met het Corona-virus aangescherpt. Inmiddels zijn alle ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers van de nieuwe richtlijnen op de hoogte gebracht per email.
In de bijlage de verzonden brief.

Namens de directie van Scholengroep het Plein, waar ook het Sint-Joriscollege een onderdeel van is, is in de carnavalsvakantie een brief betreffende het coronavirus verstuurd naar alle ouders.


Voor actuele informatie verwijzen wij naar de richtlijnen van de RIVM en GGD.   

De maandag na de vakantie hebben we onze leerlingen een presentatie gegeven over hoe te handelen om corona proberen te voorkomen. Media
  • RIVM
TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl