Menu


UPDATE coronavirus 26-3-2020

Voor meer informatie over hoe om te gaan met de gevolgen van het coronavirus verwijzen we u naar de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Update 26 maart 2020: In de bijlage de email die is verstuurd namens Scholengroep Het Plein.

Update 16 maart 2020: In de bijlage de email die is verstuurd naar ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen met practische informatie over het onderwijs en de stappen die wij aan het nemen zijn.

Update 15 maart 2020: Vandaag is besloten om in navolging van de universiteiten en hogescholen, ook de overige scholen te sluiten. 
In de bijlage de brief die zojuist is verzonden.

Update 11 maart 2020: Het RIVM heeft de richtlijnen in verband met het Corona-virus aangescherpt. Inmiddels zijn alle ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers van de nieuwe richtlijnen op de hoogte gebracht per email.

In de bijlage de verzonden brief.

Update 8 maart 2020: Het RIVM heeft de richtlijnen in verband met het Corona-virus aangescherpt. Inmiddels zijn alle ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers van de nieuwe richtlijnen op de hoogte gebracht per email.
In de bijlage de verzonden brief.

Namens de directie van Scholengroep het Plein, waar ook het Sint-Joriscollege een onderdeel van is, is in de carnavalsvakantie een brief betreffende het coronavirus verstuurd naar alle ouders.


Voor actuele informatie verwijzen wij naar de richtlijnen van de RIVM en GGD.   

De maandag na de vakantie hebben we onze leerlingen een presentatie gegeven over hoe te handelen om corona proberen te voorkomen. Media
  • RIVM
TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl